Fricandó amb moixernons

Llista ingredients


- 8 bistecs de vedella de la part del crostó
- 2 cebes
- 3 tomàquets madurs bens ratllats
- 50g de moixernons

Per a la picada
- 3 grans d’all
- 12 ametlles
- 2 branques de julivert
- ½ l de brou de carn de vedella
- 1 copa de conyac
- 1 copa de xerès
- farina
- sal
- pebre
- oli

Preparació

Salpebrem els bistecs, els enfarinem i els fregim amb oli ben calent. Un cop fregits, els posem en una cassola a part.
En el mateix oli, hi fem un sofregit de ceba. Quan estigui ben rossa, hi posem el tomàquet ratllat. Al cap de 5 minuts hi afegim una cullerada de farina i, tot seguit, hi flamegem el conyac i el xerès. Hi posem el brou i ho deixem bullir 5 minuts. Ho rectifiquem de sal i pebre i ho deixem bullir. Quan tinguem la salsa feta, la retirem del foc i l’aboquem, passant-la pel colador xinès, damunt la carn. Ho deixem bullir 30 minuts, lh afegim els moixernons i la picada i ho fem bullir 30 minuts més.