Cerca
 
TV3
 
 

Cronos - Tots els vídeos

Vídeo més recent del programa

 
Divulgació  - 19/04/2013 47.06

El manicomi Bedlam

Durant segles se'l va titllar satíricament de "zoo humà" i d'"universitat de la demència", i per més de 100 anys va constituir una de les principals atraccions turístiques de Londres: és així com Bedlam va arribar a ser sinònim de la pròpia idea de bogeria.

 
 

Més videos de...

 • Play 3.16
  13/12/2013 

  Presentació "La batalla del Somme"

  Quan la Primera Guerra Mundial va començar, a l'agost de 1914, els joves europeus van anar al combat amb el convenciment que cap a Nadal ja serien un altre cop a casa. A la Gran Bretanya, amb un exèrcit regular minúscul, es va fer una crida als civils perquè s'allistessin. Milers i milers de joves van fer cas a la crida. A principis de 1916 ja estaven preparats per anar al front. Amb aquest nou exèrcit, els britànics volien trencar les línies alemanyes amb un atac devastador. El lloc escollit va ser el nord de França, al costat del riu Somme. U de juliol de 1916, nord de França, a la riba del riu Somme... Està a punt de desencadenar-se una de les batalles més sagnants de la Primera Guerra Mundial. Els soldats alemanys han patit un bombardeig brutal i sense treva durant l'última setmana. Els britànics confien que tantes bombes hauran destruït totes les defenses i que la seva infanteria avançarà sense gaires problemes.

 • Play 47.06
  19/04/2013 

  El manicomi Bedlam

  Durant segles se'l va titllar satíricament de "zoo humà" i d'"universitat de la demència", i per més de 100 anys va constituir una de les principals atraccions turístiques de Londres: és així com Bedlam va arribar a ser sinònim de la pròpia idea de bogeria.

 • Play 50.57
  02/10/2014 - Gent que canvia el món

  Turquia

 • Play 4.07
  01/10/2014 - Via llibre

  Pere Quart vs. El Petit de Cal Eril

  I acabarem el programa amb Joan Pons, d'El Petit de Cal Eril, que ens deixa clara la seva afició pels poemes de Pere Quart i ens delecta amb una adaptació d'un poema de "Les decapitacions" del poeta de Sabadell.

 • Play 2.24
  01/10/2014 - Via llibre

  Lectura Sebastià Bennassar i recomanat Gaziel

  L'autor Sebastià Bennasar ens presentarà la seva última novel·la negra, "Les mans del drac", i recomanem "Tots els camins duen a Roma", de Gaziel.

 • Play 14.24
  01/10/2014 - Via llibre

  Xavi Ayén "Aquellos años del boom"

  Entrevistem l'escriptor Xavi Ayén, guanyador del Premi Gaziel pel seu últim llibre "Los años del boom". El llibre se situa a finals dels 60, quan Barcelona es va convertir en la capital mundial de la literatura llatinoamericana.

 • Play 4.23
  01/10/2014 - Via llibre

  Bruno Oro

  L'actor Bruno Oro, conegut per les seves intervencions als programes "Polònia" i "Crackòvia" de TV3, ens explicarà quins són els seus gustos literaris i ens confessarà la seva afició a l'escriptura.

 • Play 54.59
  01/10/2014 - 60 minuts

  Els mètodes dels paparazzis

  Aquest "60 minuts" reuneix alguns fotògrafs disposats a anar fins a l'extrem per fotografiar els famosos i els polítics "inconscients", entre ells el paparazzi Antonio Zappadu, l'home responsable de les imatges del president italià Berlusconi durant una festa amb prostitutes a la seva Villa de Sardenya. Una violació inacceptable de la privacitat de Berlusconi o l'obligació d'informar del que estava passant?

 • Play 26.10
  01/10/2014 - Via llibre

  Via llibre - capítol 108

  EL BOOM DE LA LITERATURA LLATINOAMERICANA I BARCELONA PROTAGONITZARAN EL "VIA LLIBRE" D'AQUESTA SETMANA -L'actor Bruno Oro ens parlarà dels seus gustos literaris al Lletratat. -Sebastià Bennasar ens oferirà un tastet de la seva darrera novel·la "Les mans del drac". -Clourem el programa amb una adaptació musical del poema "Les decapitacions" de Pere Quart feta pel Petit de Ca l'Eril. En aquest "Via llibre" entrevistarem l'escriptor Xavi Ayén, guanyador del Premi Gaziel pel seu últim llibre "Los años del boom". El llibre se situa a finals dels 60, quan Barcelona es va convertir en la capital mundial de la literatura llatinoamericana. L'actor Bruno Oro, conegut per les seves intervencions als programes "Polònia" i "Crackòvia" de TV3, ens explicarà quins són els seus gustos literaris i ens confessarà la seva afició a l'escriptura. L'autor Sebastià Bennasar ens presentarà la seva última novel·la negra, "Les mans del drac". I acabarem el programa amb en Joan Pons, El Petit de Cal Eril, que ens deixarà clara la seva afició pels poemes de Joan Oliver i ens delectarà amb una adaptació del poema "Les Decapitacions" del poeta de Sabadell.

Cercador

 
 

Enllaços relacionats

 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.