Cerca
 
TV3
 
 

Cronos - Tots els vídeos

Vídeo més recent del programa

 
Divulgació  - 20/12/2013 43.28

Guerra i pau

La història de la Gran Bretanya del segle XX va forçosament acompanyada de les moltes maneres com la nació es va veure transformada per les dues guerres mundials. Examinarem el canvi de rol de les dones amb el pas de les dècades i alguns dels avenços científics i tecnològics que han causat un impacte significatiu en la nostra vida quotidiana.

 
 

Més videos de...

 • Play 43.28
  20/12/2013 

  Guerra i pau

  La història de la Gran Bretanya del segle XX va forçosament acompanyada de les moltes maneres com la nació es va veure transformada per les dues guerres mundials. Examinarem el canvi de rol de les dones amb el pas de les dècades i alguns dels avenços científics i tecnològics que han causat un impacte significatiu en la nostra vida quotidiana.

 • Play 3.16
  13/12/2013 

  Presentació "La batalla del Somme"

  Quan la Primera Guerra Mundial va començar, a l'agost de 1914, els joves europeus van anar al combat amb el convenciment que cap a Nadal ja serien un altre cop a casa. A la Gran Bretanya, amb un exèrcit regular minúscul, es va fer una crida als civils perquè s'allistessin. Milers i milers de joves van fer cas a la crida. A principis de 1916 ja estaven preparats per anar al front. Amb aquest nou exèrcit, els britànics volien trencar les línies alemanyes amb un atac devastador. El lloc escollit va ser el nord de França, al costat del riu Somme. U de juliol de 1916, nord de França, a la riba del riu Somme... Està a punt de desencadenar-se una de les batalles més sagnants de la Primera Guerra Mundial. Els soldats alemanys han patit un bombardeig brutal i sense treva durant l'última setmana. Els britànics confien que tantes bombes hauran destruït totes les defenses i que la seva infanteria avançarà sense gaires problemes.

 • Play 49.59
  28/05/2012 

  Àtila, l'hun

  Quan algú té per malnom "L'assot de Déu", no dubtin que ha estat una persona terrible. Aquest va ser el sobrenom que li van posar a Àtila, el rei dels huns. En el segle V després de Crist, els huns van envair els imperis romans d'Orient i d'Occident i van causar una gran devastació. Però va ser un personatge tan malvat, el rei Àtila? Ho podia ser un home que havia aconseguit reunir sota la seva sobirania diverses tribus que fins aleshores lluitaven entre elles? No són preguntes fàcils de respondre.

 • Play 49.09
  21/05/2012 

  El Shogun

  El Japó, finals del segle XVI. Fa gairebé un centenar d'anys que les guerres devasten el país. De punta a punta, grans exèrcits comandats per aristòcrates i pels guerrers samurais s'enfronten en batalles terribles, on qualsevol error es castiga amb l'extermini dels derrotats i de les seves famílies. Els grans clans guerrers constantment creen i desfan aliances, es traeixen els uns als altres sense cap mena d'escrúpol i, al mateix temps, amb un sentit de l'honor extrem. En aquest panorama tan complex, només es podrà imposar el més astut, el més sagaç, el més hàbil de tots, I aquest serà el més gran samurai, el noble Tokugawa Ieyasu Ieyasu demostrarà una gran habilitat per a la intriga i per a les maniobres diplomàtiques, però també serà cruel i implacable amb els seus enemics i no dubtarà a sacrificar la seva pròpia família per aconseguir els seus objectius polítics i militars. Avui "Cronos" els porta un documental que retrata el començament del Shogunat dels Tokuwaga, el començament de l'anomenat període Edo, quan el Japó decideix tancar-se en si mateix i desenvolupar una de les civilitzacions més fascinants de la història. Un documental excel·lent, molt recomanable.

 • Play 25.52
  22/09/2014 - Vestits d'arreu del món

  Nova York

  Així com la moda i la manera de vestir en general és una expressió de cada persona, hi ha països que s'identifiquen amb un vestit en particular, una peça de roba que es pot reconèixer arreu del món.

 • Play 17.20
  22/09/2014 - Karakia

  Guacira, la memòria de les olors

  La Guacira és de São Paulo i el seu respecte per les altres cultures és tan gran que les integra ràpidament en el seu dia a dia i en el de la seva família, que, a més de la catalana, també suma la part italiana del marit. Això no treu que s'enyori permanentment d'aquells records que té gravats més intensament a la memòria, els de la seva infància al Brasil: els sorolls de cocció a les olles, la pluja caient sobre les teules, l'olor d'un pastís acabat de fer.

 • Play 29.59
  22/09/2014 - Ànima

  Ànima - capítol 188

  El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista el director Joan Lluís Bozzo, una de les tres ànimes de Dagoll Dagom. La companyia celebra 40 anys revisant, per tercera vegada en la seva història, un dels seus espectacles més exitosos, el musical "Mar i cel". El programa també es prepara per a una nova edició del festival TNT (Terrassa Noves Tendències) amb una entrevista amb el protagonista de l'espectacle inaugural, l'artista James Thierrée, nét de Charles Chaplin i un autèntic virtuós del teatre visual i de disciplines com el circ, la dansa i la màgia. En l'àmbit escènic també coneixem l'actor Pol López, un dels nostres joves actors més singulars i amb més talent i personalitat. És una de les estrelles de la nova temporada del Teatre Lliure. En el capítol musical, celebrem els 40 anys de l'Orquestra Plateria, que prepara, per a les festes de la Mercè, el concert de la seva gira de comiat. I tancarem el programa presentant el nou projecte de SAI Trio, la nova formació del pianista Agustí Fernández, el ball de Sònia Sánchez i la percussió d'Ivo Sans.

 • Play 57.50
  22/09/2014 - El llegat final del planeta blau: el Congo

  Primera part: El riu que ho devora tot

 • Play 26.46
  22/09/2014 - Cròniques salvatges

  Llops marins, sorres petrolíferes del Canadà, nens de l'Amazones, dugongos d'Abu Dhabi

  "Cròniques salvatges" és un programa emocionant i contemporani on l'espectador podrà sentir el pols del planeta a través d'imatges difícils d'aconseguir i reportatges en profunditat sobre naturalesa, conservació, exploració i aventura.

 • Play 26.46
  22/09/2014 - Cròniques salvatges

  Cròniques salvatges - Capítol 27

  Capítol 27è d'aquesta sèrie documental, on l'espectador podrà sentir el pols del planeta a través d'imatges difícils d'aconseguir i reportatges en profunditat sobre naturalesa, conservació, exploració i aventura. Cada capítol, de mitja hora de durada, se centrarà en quatre blocs narratius seleccionats per oferir una perspectiva global i acurada.

 • Play 26.00
  22/09/2014 - El món des de l'aire

  El món des de l'aire - capítol 39

  Comencem el viatge a la ciutat de Ronda, bressol del toreig modern, i sobrevolem els interminables camps d'oliveres fins a Zahara. Després explorarem una de les principals metròpolis del món antic: Còrdova. També visitarem els pobles d'Espejo i Montefrío, per acabar el vol a Granada, on veurem de prop algunes de les meravelles arquitectòniques del món islàmic antic, com l'Alhambra i el Generalife.

Cercador

 
 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.