Cerca
 
TV3
 
 
Cronos
 

Últim vídeo de Cronos

 
Divulgació  - 08/11/2013 43.26

Una història de dues ciutats

El desenvolupament de Londres durant l'era victoriana, amb un nucli urbà que creixia ràpidament al cor de l'imperi britànic, va ser testimoni d'una divisió social cada cop més pronunciada. L'esplendor de l'època, amb construccions com ara el Crystal Palace, contrastava fortament amb els elevats índexs de delinqüència i vici, fet que va promoure la indignació entre reformistes com Charles Dickens i Josephine Butler. També durant aquest període, el futbol va començar a guanyar popularitat.

 
 

Properes emissions

 • 33
  Diumenge 21/09/2014 23:35

  Guerra i pau

  La història de la Gran Bretanya del segle XX va forçosament acompanyada de les moltes maneres com la nació es va veure transformada per les dues guerr...

  La història de la Gran Bretanya del segle XX va forçosament acompanyada de les moltes maneres com la nació es va veure transformada per les dues guerres mundials. Examinarem el canvi de rol de les dones amb el pas de les dècades i alguns dels avenços científics i tecnològics que han causat un impacte significatiu en la nostra vida quotidiana.

  • Subtitols
  • 3alacarta
 • 33
  Diumenge 28/09/2014 23:03

  El manicomi Bedlam

  EL MANICOMI BEDLAM (Bedlam) Durant segles se'l va titllar satíricament de "zoo humà" i d'"universitat de la demència", i durant més de cent anys va s...

  EL MANICOMI BEDLAM (Bedlam) Durant segles se'l va titllar satíricament de "zoo humà" i d'"universitat de la demència", i durant més de cent anys va ser una de les principals atraccions turístiques de Londres: és així com Bedlam va arribar a ser sinònim de la mateixa idea de bogeria. Malgrat una increïble trajectòria de 750 anys com a institució mental de renom mundial, la història de Bedlam no s'havia narrat mai per la petita pantalla. El reportatge inclou entrevistes aclaridores amb coneguts historiadors i escriptors, alhora que reprodueix escenes captivadores per donar vida a personatges clau, les vides dels quals van transcórrer dins l'hospital. Basant-se en diaris històrics i relats literals inspirats en visites a Bedlam, el programa se centra en el rol de la institució d'obligar la societat "sana" a mirar-se al mirall per plantejar-se una qüestió: qui eren, els bojos, els de dins o els de fora?

  • Subtitols
  • 3alacarta
 

Servei d'atenció a l'Audiència

 
 
 

Cronos continua durant el 2011 oferint les grans produccions documentals que recullen la Història de la Humanitat.

 
Documentals
 
 
 
 

© Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, S.A.