Golden Awards

"Glance up (mirant amunt)", nominat als International Movie Awards

El documental "Glance up (mirant amunt)", dirigit per Enric Ribes i Oriol Martínez i produït per La Lupa Produccions amb la col·laboració de TVC, ha estat nominat als Golden Awards dels International Movie Awards, que tenen lloc a la capital d'Indonèsia.

"Glance up (mirant amunt)", el documental dirigit per Enric Ribes i Oriol Martínez i  produït per La Lupa Produccions amb la col·laboració de TVC, ha estat nominat en la categoria de Golden Awards en els International Movie Awards, que tenen lloc a Jakarta (Indonèsia), entre els dies 26 de novembre i 4 de desembre.
 
El documental ha estat guardonat recentment amb el premi Especial del Públic en el festival Miradasdoc, que va tenir lloc a Guia de Isora (Tenerife), entre els passats 1 i 8 de novembre, i amb el premi a la millor Fotografia al Made-In-Michigan Film Festival -Anna Franquesa n'és la directora de fotografia-, on es va projectar el 4 d'octubre. 


Sinopsi
En Joan Pahisa té 28 anys i una gran passió, el bàsquet. No seria gens extraordinari si no fos per un detall: fa exactament un metre d'alçada.
La vida d'en Joan no ha estat fàcil, però l'esport l'ha ajudat a tirar endavant. Aquest estiu va participar als World Dwarf Games a Michigan, Estats Units, una competició semblant als Jocs Olímpics que se celebra cada quatre anys, exclusiva per a gent de talla baixa. En aquests Jocs, en Joan va ser l'únic representant d'Espanya, ja que no va trobar ningú que l'acompanyés. És per aquesta raó que s'ha especialitzat en el tennis taula, un esport individual.

En Joan va fer un viatge de 7.000 km per sentir-se com a casa. I també per complir els seus somnis: ser campió del món de tennis taula i, per sobre de tot, jugar a bàsquet una vegada més, probablement la darrera.

El seu viatge ens ensenyarà com es veu el món des d'un metre d'alçada. No es tracta només de l'esport, es tracta de la vida mateixa. De com l'ha viscut i la viu en Joan i de com el tracta la societat.
 
Fitxa tècnica
Direcció: Enric Ribes i Oriol Martínez
Fotografia: Anna Franquesa
Producció: Oriol Gispert
 
Tràiler de "Glance up"
 
Entrevista a Joan Pahisa a "Els matins" de TV3

Facebook
Twitter
Anar al contingut