Paulino Rivero, president de les Canàries.
Paulino Rivero, president de les Canàries.
Política

El president de les Canàries, a "Els matins"

Lídia Heredia entrevista el president del Govern de les Canàries, Paulino Rivero. A més, el programa tracta la desaparició de molts comerços històrics a causa de l'increment sobtat del preu del lloguer.


Lídia Heredia entrevista a "Els matins" d'aquest dilluns el president de les Canàries, Paulino Rivero. Ho fa l'endemà del dia en que s'havia de celebrar una consulta ciutadana sobre les prospeccions petrolíferes que es duen a terme en aigües canàries i que el govern d'Espanya ha suspès.

A la tertúlia, hi participen Francesc-Marc Álvaro, Antoni Traveria, Vicent Sanchis, Marcel Mauri, Esperanza  Garcia.

A partir de les 11, el programa tracta de la desaparició de comerços de molta tradició a causa de l'increment del preu del lloguer que patiran a començaments d'any. Per parlar sobre la situació estan convidats Sergi Llagostera, president de l'Associació de Propietaris de Catalunya, Ramón Luis Oliveras Deulofeu, de Camiseria Deulofeu, i Raimond Blasi, regidor de Comerç, Consum i Mercats de Barcelona.

També visita el plató d'"Els matins" Miguel Bosé, amfitrió de la Gala de la Sida, que es farà dilluns a la nit a Barcelona.

Maria Josep Soler entrevista el creador de dues pintures per a la basílica Sant Just i Pastor de Barcelona, Perico Pastor, i el teòleg i administrador de la basílica, Armand Puig.

En la  secció de cuina, Sergi de Meià té com a convidat Leo Bassi, amb qui cuinarà arrels amb fonoll i papada.
Anar al contingut