Més fàcil,més eficient

El nou portal de TV3 i Catradio, a punt

Les webs de TV3 i Catalunya Ràdio renoven totalment la imatge. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals presenta un nou portal que potencia els vídeos i els documents sonors.


Per Martí Patxot, director de Mitjans Digitals de la CCMA, el principal repte del nou portal és que l'usuari  tingui més fàcil, més ràpid i més còmode l'accés als continguts, sigui amb el mòbil, la tauleta o l'ordinador.

Geni de Vilar, responsable de producte de Mitjans Digitals, destaca que un dels altres objectius principals del nou portal  és potenciar els continguts audiovisuals amb accessos a la programació més destacada de TV3 i Catalunya Ràdio. I també a través d'una presentació temàtica de les notícies d'actualitat, els esports, la cultura i el temps, en una aposta molt visual."
 
La responsable de disseny, Sílvia Costa, resalta l'estil minimilista, a base de mòduls, que presenta el nou portal. També el treball fet perquè s'adapti a l'usuari, a través del disseny adaptatiu o "responsive design".

L'estrena del nou web representa un salt de qualitat important per potenciar la relació amb l'audiència a través de l'entorn digital. Per primera vegada, els continguts dels canals de TV3 i Catalunya Ràdio es presenten en un sol entorn, més interrelacionats, i comparteixen de manera transversal àudios i vídeos als espais temàtics informatius, esportius i culturals.

Amb aquesta renovació i la confluència de serveis al nou portal, la Corporació fa un pas més en la millora de la qualitat de serveis que ofereix, i també guanya eficiència en la gestió els recursos i en l'optimització dels processos de producció.
Anar al contingut