#DivendresTV3

"Divendres" comença setmana a Bagà i tertúlia "Oh Happy Day" amb Guille Milkyway

Aquest dilluns analitzem com parla la gent de Bagà amb l'escriptor Màrius Serra, taula d'actualitat i parlarem de les recents nominacions d'"Oh happy day" amb Guille Milkyway.

Aquest dilluns el programa "Divendres" es trasllada a la localitat de Bagà, a la comarca del Berguedà. Analitzem com parla la gent de Bagà amb l'escriptor Màrius Serra, i a més a més coneixerem la Festa de l'Arròs o l'Àpat dels Pobres, que se celebra a Bagà des de fa 800 anys. Bagà està situat a 6 km de la boca sud del túnel del Cadí, inaugurat ara fa 30 anys. Parlem amb gent del poble sobre com era la vida aquí, abans i després del túnel.

També parlarem amb els membres de Les Canyetes de la Foradada, un grup de músics de Bagà que es dediquen a la recerca, recuperació i construcció d'instruments musicals tradicionals catalans. Repassem alguns instruments curiosos i veiem com sonen.

I a plató, obrim la tarda amb el nostre observatori de  l'actualitat del dia i del cap de setmana a la taula dels dilluns,  amb les veus i opinions de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba.

I comentarem la gala de dissabte i les corals nominades durant la tertúlia d'"Oh Happy Day" amb Pep Blay, Elena Gadel, Ana Boadas, Pere Mas i la col·laboració especial de Guille Milkyway.

En directe, 16.40, TV3
Anar al contingut