Cultura

Els plans setmanals de l'actriu Alba Florejachs, a "L'agenda del 33 recomana"

L'"Agenda del 33 recomana" s'obre aquest dissabte i convida l'actriu Alba Florejachs a explicar-nos com serà la seva setmana.

Aquest dissabte, "L'agenda del 33 recomana" convida l'actriu Alba Florejachs a explicar-nos com serà la seva setmana.
 
L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. A "Ànima", Toni Puntí entrevista dilluns l'actriu Lola Herrera, ara que protagonitza juntament amb Héctor Alterio "En el estanque dorado". També a "Ànima" la Júlia Bertran presenta el reportatge que ha fet al polifacètic músic Pau Vallvé. La cita d'"El documental" és amb el film "Kids and music, la Sant Andreu Jazz Band". La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba amb "Cinema 3" i en Jaume Figueras. I la cita de la setmana amb el cinema català serà al "Sala 33", que presenta la primera temporada completa de la websèrie "Les coses grans" i la pel·lícula guanyadora del Festival Zoom de l'any passat "Ein Jar Nach Morgen".
 
Amb Carolina Rosich visitarem l'exposició Interval, que es pot veure a la Fundació Tàpies de Barcelona i en què participa el músic Brian Eno.  
 
Aquesta setmana els espectadors podran guanyar entrades per al concert que la musa del rock Marianne Faithfull oferirà al Palau de la Música en el marc del Festival del Mil·lenni.
 
I dimecres comença el Festival Zoom a Igualada. Aquest festival, dedicat a la ficció televisiva, inspira la curiositat il·lustrada del programa, protagonitzada per The Beatles, Maria Callas o Joan Miró i que signa l'il·lustrador membre de l'APIC David Parcerisa.
 
I, és clar, com cada setmana, l'"Agenda" també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives de què podem gaudir aquests dies.

Web: 33 recomana
Twitter: @33Recomana
Anar al contingut