La Fórmula

TV3 i Esport3 faran un ampli seguiment del G. P. d'Abu Dhabi de Fórmula 1

Santi Faro lidera l'equip que transmetrà l'últim Gran Premi de la temporada de la Fórmula 1, que es disputarà aquest cap de setmana al circuit Yas Marina.

Aquest cap de setmana, la Fórmula 1 arriba a la seva última cursa a Abu Dhabi. Serà diumenge quan finalment se sabrà qui és el millor d'aquesta temporada. Encara que ha estat un campionat dominat, des de la primera cursa, pels pilots de Mercedes, l'emoció es mantindrà fins a les últimes voltes, ja que encara no hi ha res definit, només que tant Lewis Hamilton com Nico Rosberg volen passar a la història com a campions del món. Per primera vegada, aquest últim Gran Premi puntua doble, per aquesta raó encara pot passar qualsevol cosa.

Per un dels pilots de Mercedes acabarà una temporada rodona, on els cotxes han funcionat i tot els ha sortit rodó. Altres equips i pilots estan desitjant tancar l'any i posar-se ja a pensar en el pròxim campionat. Red Bull, que sortia com a favorit, després que a les seves files va continuar el quatre vegades campió del món, Sebastian Vettel, ha tingut una temporada nefasta, igual que Ferrari, que no ha pogut aixecar el cap.

La sortida a Abu Dhabi es farà sabent ja alguns moviments per al 2015, com que Alonso deixarà de vestir de vermell i que Vettel farà realitat un dels seus somnis, seure al volant d'un "Cavallino Rampante".

Santi Faro, Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés s'encarregaran de tota la informació dels entrenaments i de la cursa del campionat de la Fórmula 1 que es correrà aquest cap de setmana a l'illa de Yas, a Abu Dhabi.

L'equip del programa es completarà amb l'anàlisi tècnica d'Albert Fàbrega, amb un llarg currículum en el món de la competició automobilística. La realització serà de Marc Serra, i la producció, de Lluís Palahí.

Els horaris de les emissions del G. P. d'Abu Dhabi seran els següents:

DIVENDRES 21
  • Canal Esport3, a les 09.55, primera sessió entrenaments lliures
  • Canal Esport3, a les 13.55, segona sessió entrenaments lliures
DISSABTE 22
  • TV3, a les 10.55, tercera sessió entrenaments lliures
  • TV3, a les 13.30, sessió de qualificació
DIUMENGE 23
  • TV3, a les 12.30, "La fórmula", amb tota la informació i entrevistes prèvies a la cursa
  • TV3, a les 14.00, l'última cursa del Mundial en directe
  • Canal Esport3, a les 15.55, "La fórmula" postcursa

Si fins ara es podien veure les curses en directe a la web esport3.cat, des d'aquesta temporada s'amplia la cobertura als dispositius mòbils perquè els espectadors de TV3 no es perdin les curses de Fórmula 1 siguin on siguin.

Amb l'aplicació ESPORT3, es poden veure en rigorós directe les transmissions des de qualsevol telèfon intel·ligent i tauleta.
A més, els espectadors poden opinar a través de Twitter amb l'etiqueta #F1TV3. També hi ha un compte a Instagram amb l'usuari @F1TV3. I té llista de reproducció a YouTube amb el nom F1TV3.

Amb l'emoció de veure qui s'alçarà amb la victòria, la Fórmula 1 tanca la temporada a TV3 amb una quota mitjana d'audiència d'un 21% i 376.000 espectadors de mitjana per cursa. Això ha representat 5,8 punts més de quota que Antena3, que ha fet un 15,2%.

Les tres curses que més televidents van tenir a la televisió pública catalana van ser les disputades a Mònaco, Àustria i Alemanya.
La Fórmula 1 ha estat novament una referència de l'oferta esportiva de TV3 i Esport3.
Anar al contingut