Viu l'emoció!

Lutiana i Vakombà es juguen l'eliminació a "Oh happy day"

Un dels dos cors nominats haurà d'abandonar el concurs aquest dissabte, en una gala en què rebrem la visita del musical "Mar i cel".

Torna a ser una nit complicada per al jurat d'"Oh happy day", format per Mone, Bàrbara Mestanza, Pedro Pardo i Guille Milkyway. És nit d'eliminació i, dels sis cors que segueixen al concurs, n'hi ha dos de nominats: els sabadellencs Vakombà i Lutiana, el cor femení d'Arbúcies. Un d'ells abandonarà definitivament el programa. Veurem quina de les dues actuacions és la més reeixida, si les Lutiana atrevint-se amb el "Videogames" de Lana del Rey o els Vakombà amb "Don't stop", tot un clàssic dels Fleetwood Mac.

Serà una nit plena d'emocions a la qual s'afegirà la visita del musical "Mar i cel", que la companyia Dagoll Dagom representa amb gran èxit al teatre Victòria de Barcelona. El repartiment, encapçalat per Roger Berruezo, Ana San Martín i Pep Cruz, interpretarà en directe el "Cor final" de l'obra, acompanyats al piano per Albert Guinovart, compositor de la partitura d'aquest musical, que ha tornat a la cartellera per tercera vegada des de la seva estrena, el 1988. Amb el retorn de "Mar i cel", la companyia Dagoll Dagom commemora també el seu 40è aniversari.

Precisament, el premi al cor de l'"Oh happy day" que guanyi avui la Cançó de la Nit serà actuar al teatre Victòria en el número final de "Mar i cel".

Com cada setmana, els espectadors que hagin descarregat l'aplicació mòbil d'"Oh happy day" (disponible per a IOS i Android) podran aplaudir les seves actuacions favorites i al final del programa se sabrà quin haurà estat el cor preferit pels espectadors.
Anar al contingut