Rutes per Catalunya

"GR terres del sud" per Tarragona

Marc de las Heras arrenca a la Tarragona actual i acaba saltant a l'arena de l'amfiteatre per saber com eren realment les lluites de gladiadors.

Divendres 21 de novembre, a les 23.25, el 33 recupera el capítol "Tarraco viva", de "GR terres del sud" . En aquesta entrega, Marc de las Heras visita Tarragona, la nova i l'antiga.

El Marc comença vivint la Tarragona actual: passejant pel nucli antic, visitant els carrers del centre. I en arribar al Serrallo, un tarragoní de soca-rel el durà a fer un trajecte en "golondrina".
 
A continuació s'allunya una mica del centre pel camí de Ronda, un recorregut fantàstic que el durà fins al castell de Tamarit, just a la desembocadura del riu Gaià, on, per causes de força major, descobreix un hort amagat, molt especial. I acaba fent nit en un bungalou.
 
L'endemà, de tornada, s'endinsa de ple a l'antiga Tarraco: baixa a les profunditats de la seva cova urbana; gaudeix del Festival Tarraco Viva; cuina un plat típic romà dalt del Pretori; i, finalment, salta a l'arena de l'amfiteatre per saber com eren realment les lluites de gladiadors, amb autèntics gladiadors.
Anar al contingut