Web del documental "Veus d'una generació"
Web del documental "Veus d'una generació"

TV3 obre una convocatòria per a la producció de documentals interactius

L'Àrea de Mitjans Digitals de la CCMA i la de Documentals i Nous Formats de Televisió de Catalunya obren una convocatòria per a la producció de documentals interactius amb l'objectiu d'explorar el caràcter innovador d'un format audiovisual sotmès a una transformació contínua.

Actualitzat
L'objectiu d'aquesta iniciativa és explorar les possibilitats narratives del documental interactiu com a format audiovisual específic en un procés de definició i de transformació contínua, amb els seus codis propis i el seu caràcter innovador, i tant en les seves modalitats de documentals per a la xarxa o "webdocs", com en altres suports. La informació per presentar projectes es pot trobar a la pàgina http://www.tv3.cat/documentals/interactius.
 
Les propostes que es presentin en aquesta convocatòria han de ser inèdites i poden ser completament independents en els seus continguts o bé complementar peces documentals televisives de producció pròpia, associada o de coproducció.
 
Una comissió formada per professionals de l'Àrea de Mitjans Digitals de la CCMA i la de Documentals i Nous Formats de Televisió de Catalunya analitzarà els projectes presentats i decidirà si contribueix a la seva execució.
Anar al contingut