El programa del mar

Fish & Chips i passió per nedar, a "Thalassa"

Aquest divendres, a "Thalassa" parlem d'un plat emblemàtic per als britànics: el Fish and chips. I, a continuació, parlem de les travesses en aigües obertes.

Aquest divendres 21 de novembre, a les 22.00, al 33, un nou capítol de "Thalassa" amb els temes: Fish & Chips i passió per nedar.

Fish&Chips
Fish and chips. Des de fa 150 anys el plat emblemàtic dels britànics, un tresor nacional. Una història de peix i patates sorprenent. Un menjar popular i punt central de la societat britànica mou centenars d'embarcacions i milers de mariners pels mars que envolten el Regne Unit.
 
Passió per nedar
Cada any a Catalunya es celebren un centenar de travesses en aigües obertes. Centenars de nedadors han saltat les parets de la piscina per llançar-se a nedar a mar obert, en contacte amb la natura i a mercè de la imprevisibilitat del medi. Però què és el que fa que cada cop més persones s'aventuren a nedar al mar? En aquest reportatge seguim la història de quatre nedadors per entendre que hi ha darrera del boom de la natació a la costa catalana. Sovint, les motivacions van molt més enllà de la pràctica d'un esport. 
Anar al contingut