1.000 capítols de la sèrie

Recta final per escollir el millor personatge de "La Riera"

El dia 20 arribarem al capítol número 1.000 de "La Riera" i volem saber quin és el personatge preferit per l'audiència al llarg de les sis temporades. A través de Facebook, els fans de la sèrie ja han votat i han triat 6 finalistes. T'expliquem com serà el procés per decidir el guanyador. Tu participes, tu decideixes.

Els 1000 capítols de "La Riera" han donat per a molt: més de mil actors hi han interpretat un paper gran o petit al llarg d'aqusdtes sis temporades. Hi ha hagut personatges presents des del primer dia, d'altres que han irromput amb força en alguna de les temporades i han marcat la trama i els espectadors amb la seva força.
Alguns, sense fer massa soroll, ens han robat el cor amb la seva bondat o simpatia. Els dolents ens han captivat  amb una personalitat abassegadora. També hem compartit tardes amb maldestres que ens desperten una compassió infinita... I barruts, corruptes, assassins, personatges d'una sola peça i caràcters volubles.... 

Per això, hem volgut saber quins són els personatges preferits per l'audiència. El fans de la pàgina de Facebook de "La Riera", de "Divendres" i de TV3 han participat en una primera tria dels 6 personatges més volguts després de mil "Rieres". Després de més de 1.600 participacions i de comentaris per a tots els gustos, aquests són els personatge que passen a la gran final:

-Claudi
-Lídia
-Sergi
-Maribel
-Judit
-Mercè


"Divendres" es proposa saber quin és el guanyador absolut i per què. Si ens ajudeu a escollir el "gran" personatge podeu guanyar un premi molt especial: participar com a extres en el rodatge d'un capítol de la sèrie i conèixer de primera mà tots els secrets del rodatge i tots els protagonistes. Participeu o no en el concurs del "Divendres", podeu votar igualment en l'enquesta que estarà oberta a la web fins divendres de la setmana que ve.

Aquests són alguns dels comentaris que hem rebut fins ara: 
Per la Paqui Requena, el Claudi és "un personatge amb molt morbo i molt sexi quan vol".
La Núria Soldevila  diu que la Cristina té el somriure més maco de la sèrie.
La Patricia Brenes, que és de Costa Rica i està casada amb un català, ens explica que fa un any que ha començat a aprendre el català amb el primer capítol de "La Riera" i que ja ha vist tots els episodis. Per ella, els millors són la Mercè, la Lídia i el Claudi. 
La Meritxell Mas, seguidora dels serials de TV3, assegura que el Claudi és el nou Mateu Montsolís (el paper que va fer Jordi Dauder a "Nissaga de poder"). 
Anar al contingut