#DivendresTV3

Mònica Terribas, Marc Giró i tertúlia de "La Riera", a "Divendres"

Avui a "Divendres" parlem del 9N, tindrem una nova "cita amb la Terribas", les bones maneres de Marc Giró i la tertúlia interactiva de "La Riera".

Aquesta setmana, a la tertúlia de "La Riera" parlarem de la relació entre la Nora i l'Alfred: és una bona idea que continuïn junts? Com reaccionarà la Tilda quan ho sàpiga? També parlarem del Dani: entre els seus problemes amb l'Ona i els maldecaps del seu pare i la Fàtima, sembla que no aixeca cap. I també debatrem sobre si la Judit hauria de parlar del local de l'alcalde o s'ho hauria de guardar... Com sempre, amb els tertulians físics (àvia Remei, David Balaguer, Pere Mas, Ana Boadas, Fermí Fernàndez) i els tertulians virtuals (tots els nostres espectadors que participen a la tertúlia a través de les xarxes socials)

Com cada divendres, acudirem a una nova "Cita amb la Terribas". Amb la Mònica Terribas parlarem de l'avanç de Podem en les enquestes com a primera força en intenció de vot. De com veu Miguel Bosé el que està passant a Espanya i com María Dolores de Cospedal afirma que Podem  és un partit perillós per a la democràcia.

I abans de marxar de cap de setmana, classe de bones maneres amb Marc Giró. En aquesta ocasió parlem de l'elegància i les xarxes socials i l'elegància quan ens acostem a algú per saludar.

16.40 TV3
Anar al contingut