Cinema

"Fènix 11*23", a "Sala 33"

Àlex Gorina conversarà amb Èric Bertran i amb Joel Joan i Sergi Lara.

Aquest dissabte, 8 de novembre, a les 22.25, "Sala 33" emet la pel·lícula "Fènix 11*23". La pel·lícula explica el cas de l'Èric Bertran, un nen de 14 anys, que va crear un web inspirat en Harry Potter i l'Orde del Fènix per defensar la llengua catalana. Una nit, trenta guàrdies civils van irrompre a casa seva i el van acusar de terrorista informàtic. va acabar a l'Audiència Nacional.

A "Sala 33", l'Àlex Gorina recordarà amb ell el seu cas vist a través de la premsa d'aquells dies. I després el convidarà a retrobar-se amb Joel Joan i Sergi Lara, els directors de la pel·lícula, amb qui manté amistat. Ells seran els protagonistes del programa després de l'emissió de la pel·lícula. Amb ells es conversarà del film, de cinema i de la situació actual...

Tant Joel Joan com Sergi Lara s'han llaurat una carrera sobretot dedicada a la TV. El Sergi ha treballat en gairebé tots els serials, tant de migdia com de vespre, i el Joel, estrenant-se com a actor en el primer culebrón de TVC, amb "sitcoms" que ja són una icona, sèries de culte i en la seva actual aportació a la novíssima comèdia tragicòmica tan de moda a Estats Units.

"Fènix 11*23", a "Sala 33", aquest dissabte 8 de novembre a les 22.20.
Anar al contingut