Maurici Lucena, portaveu del PSC. (Foto: ACN)
Maurici Lucena, portaveu del PSC. (Foto: ACN)
Actualitat

Maurici Lucena, a "Els matins"

Lídia Heredia entrevista aquest dilluns el portaveu parlamentari del PSC, Maurici Lucena. També passaran pel programa un representant de Podem, afectats de la Talidomida i Joan Font, de Comediants.

Després de la conversa amb Maurici Lucena, sobre el procés de participació del 9-N, començarà la tertúlia d'"Els matins", que comptarà amb la presència de Marc Bertomeu, portaveu de Podem.

A partir de les 11, i ja amb l'Helena Garcia Melero, el programa tractarà la problemàtica de les persones afectades per la Talidomida. Fa 50 anys que es va comercialitzar aquest medicament per tractar molèsties en les dones embarassades i va provocar gravíssimes malformacions en les criatures. Un documental narra la seva tragèdia, i per parlar-ne visiten el plató la delegada a Catalunya de les víctimes de la Talidomida i dues afectades.

Joan Font, director de Comediants, participarà en l'espai de cuina per fer una amanida de perdiu curada amb espècies i servida amb cuscús. Font també presenta el nou espectacle de Comediants a l'Auditori.
Anar al contingut