Viu l'emoció!

Els Ol'Green tornen per una nit a "Oh happy day"

Els Ol'Green, un dels grups finalistes de la primera edició, tornen de visita al programa per presentar-nos el seu nou disc "A la verda" en una nova nit de nominacions.

Aquest dissabte, TV3 emet la cinquena gala d'"Oh happy day", el concurs musical presentat per Eduard Farelo. I torna a ser nit de nominacions! Després de l'eliminació de The New Zombis, ja només queden 7 cors en competició: Lutiana, Music Vox, Tastet de Gospel, Vakombà, Cantabile, In Crescendo i Amarcord.
 
Els que no s'hi juguen res seran els Amarcord, guanyadors la setmana passada de la millor Cançó de la Nit. Al programa es veurà com els va anar al Gran Teatre Imperial de la Xina a Port Aventura, on van actuar davant de més d'un miler de persones.
 
A més de les actuacions dels 7 cors i les valoracions del jurat, tornaran a plató per una nit els Ol'Green, un dels cors finalistes de la primera edició del concurs. Després d'uns mesos molt intensos, amb una agenda farcida de concerts, aquest grup, que va sempre vestit de verd, presentarà el seu nou CD, "A la verda". I també oferiran una "masterclass" al cor que guanyi la Cançó de la Nit.

Com cada setmana, els espectadors que hagin descarregat l'aplicació mòbil d'"Oh happy day" (disponible per IOS i Android) podran aplaudir les seves actuacions favorites i al final del programa se sabrà quin haurà estat el cor preferit pels espectadors.
Anar al contingut