Noves tecnologies

"Drones" per localitzar víctimes en una emergència, a "Generació digital"

"Generació digital" ens mostra com funcionen els "drones" per arribar a llocs inaccessibles. També reflexionem sobre l'ús de dispositius mòbils per part dels infants.

Aquest dimarts 4 de novembre, a les 23.05, un nou programa de "Generació digital".

Quan hi ha una catàstrofe natural alguns llocs queden totalment innaccessibles i la tecnologia pot ser molt útil per arribar-hi. A Catalunya s'estan desenvolupant "drones", vehicles aeris no tripulats, que puguin localitzar víctimes en situacions d'emergència. Hem anat a veure com funcionen i us n'explicarem tots els detalls.
 
Ja fa temps que neixen generacions totalment digitals. Fins i tot els nadons saben com fer servir mòbils i tauletes com per art de màgia. Ens hem preguntat si això pot arribar a ser un problema o tot el contrari, i ho hem consultat a una representant de la Societat Catalana de Pediatria. També hem parlat amb un especialista sobre com gestionar la imatge dels menors a les xarxes socials i ens ha donat alguns consells.
 
El monologuista, Enric Company, portarà l'humor al programa amb un Perfil digital molt divertit i, sense deixar el món de l'espectacle, anirem al circ per provar les noves càmeres esportives que acaben de sortir al mercat, les GoPro Hero 4. Si sou aficionats als còmics i a la novel·la gràfica, us agradarà molt una pàgina web que us permet catalogar i ordenar la vostra col·lecció personal; es diu Whakoom.
 
Com sempre, hem buscat per a vosaltres els millors vídeos de la xarxa i tampoc no hi faltaran els favorits que cada setmana ens porta la Gina Tost. Dimarts, 4 de novembre, a les 23.05 al 33, presentat per Lluís Marquina.
Anar al contingut