Festival de cinema gastronòmic

"La bomba de la Barceloneta" i "3055 Jean Leon", al 4t Film & Cook

La quarta edició del festival Film & Cook, que té lloc els dies 8, 9, 15 i 16 de novembre a Madrid (Cineteca de Matadero) i 22 i 23 de novembre a Barcelona (Cinemes Aribau Club) ha programat el curtmetratge documental "La bomba de la Barceloneta", en la secció "Competitiva", i el documental "3500 Jean Leon", en la secció d'"Exhibició".

La quarta edició del festival de cinema gastronòmic Film & Cook ha programat el curtmetratge "La bomba de la Barceloneta" en la secció "Competitiva" i el llargmetratge "3055 Jean Leon" en la secció d'"Exhibició". El festival tindrà lloc a Madrid els dies 8, 9, 15 i 16 de novembre, i a Barcelona els dies 22 i 23 del mateix mes.
 
"La bomba de la Barceloneta"
El documental de Jordi Busquets, David Salvador i Víctor Solsona, realitzat per Cultibar ¿blog de crítica gastronòmica de Barcelona-, és una radiografia sobre l'origen de la bomba, la tapa de carn i patata, a través dels testimonis dels cinc propietaris de cinc bars del barri de la Barceloneta: La Bombeta, Can Ganassa, La Peninsular, L'Òstia i La Cova Fumada.
 
Es projectarà a la Cineteca de Matadero (Madrid), el dimecres 8, a les 20.30, i als Cinemes Aribau Club (Barcelona), el dissabte 22, a les 16.00.
 
Visionat del "La bomba de la Barceloneta"
 
"3055 Jean Leon"
La coproducció entre Bausan Films i TVC, dirigida per Agustí Vila, és la història de Ceferino Carrión, que va deixar Espanya com a polissó en un vaixell de càrrega. Quan va arribar a Los Angeles ja s'anomenava Jean Leon, un home que es transformava a si mateix constantment. Qui va ser ell? Va ser un conductor de taxi o va ser el cambrer de confiança de Frank Sinatra? Propietari del mític restaurant La Scala de Beverly Hills o qui va donar de sopar a Marylin Monroe en el seu últim dia? La seva vida va ser la pròpia del món de la ficció, i en el documental ho expliquen Paul Newman, Dennis Hopper, Angie Dickinson o Robert Wagner, entre d'altres.
 
Es projectarà a la Cineteca de Matadero (Madrid), el dissabte 15, a les 12.00, amb una ponència del director Agustí Vila i una cata de vi de Xavier Rubires, enòleg de Jean Leon.
 
Tràiler de "3055 Jean Leon"
Anar al contingut