Cultura

Els plans setmanals de Bàrbara Mestanza, a "L'agenda del 33 recomana"

"L'agenda del 33 recomana" convida Bàrbara Mestanza, cantant membre de The Mamzelles i del jurat d'"Oh, happy day" a explicar-nos com serà la seva setmana.

Aquest dissabte, "L'agenda del 33 recomana" convida Bàrbara Mestanza, cantant membre de The Mamzelles i del jurat d'"Oh, happy day" a explicar-nos com serà la seva setmana.

En aquesta edició s'estrena com a col·laboradora la periodista de la secció de cultura dels Serveis Informatius Carolina Rosich. De la seva mà i del mateix Sebastiâo Salgado coneixerem l'exposició "Gènesi", que el fotògraf brasiler ha inaugurat al CaixaForum de Barcelona.

L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. El programa "(S)avis" parla amb el poeta Francesc Garriga, Premi Carles Riba de poesia (2012). "Blanc sobre blanc" es dedica als artistes Xavier Corberó i Roger Mas, a "Ànima" Toni Puntí entrevista l'actor Abel Folk -que dirigeix "L'última trobada" al Teatre Romea- i en Jofre Font fa un tast del que serà el festival "El més petit de tots". La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba de la mà de "Cinema 3" i en Jaume Figueras. I la cita de la setmana amb el cinema català serà al "Sala 33", que presenta "Alpha", de Joan Cutrina.

Aquesta setmana els espectadors podran guanyar entrades per al concert que Paolo Conte oferirà en el marc del Festival Internacional de Jazz de Barcelona.  

El concert de Paolo Conte inspira una curiositat il·lustrada que descobreix els lligams entre el jazz i la dictadura de Mussolini. Uns lligams ben sorprenents que il·lustra el membre de l'APIC Danide.

I, esclar, com cada setmana l'"Agenda" també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives de què podem gaudir aquests dies.

El programa s'emet dissabte, 1 de novembre, a les 13.10 a TV3 i a les 21.30 al 33.

Web: 33 recomana
Twitter: @33Recomana
Anar al contingut