Cinema

El Super3 estrena un cicle de pel·lícules del prestigiós Studio Ghibli

Aquest diumenge, el canal infantil estrena amb "El viatge de Chihiro" un cicle de pel·lícules del prestigiós estudi japonès d'animació. En pròximes setmanes s'emetran "El meu veí Totoro", "La Haru al regne dels gats", "Porco Rosso" i "El castell ambulant".

El canal Super3 continua programant dues pel·lícules cada cap de setmana a la tarda. I, a partir del 2 de novembre, els llargmetratges de diumenge seran produccions d'un dels millors estudis d'animació del món: el japonès Studio Ghibli. La primera pel·lícula que es programarà dins d'aquest cicle és "El viatge de Chihiro", dirigida per Hayao Miyazaki i guanyadora d'un Oscar i d'un Ós d'Or en el Festival de Berlín. Dins del cicle dedicat a les produccions de l'Studio Ghibli també es podran veure pel·lícules com "El meu veí Totoro" (9 de novembre), "La Haru al regne dels gats" (16 de novembre), "Porco Rosso" (23 de novembre), "El castell ambulant" (30 de novembre), "Kiki, l'aprenent de bruixa" (7 de desembre) o "El castell al cel" (14 de desembre).
 
El viatge de Chihiro (diumenge, 15.45)
La Chihiro Ogino és una noia de 10 anys, molt capriciosa i tossuda, que pensa que tot l'univers s'ha de sotmetre als seus desitjos. Quan els seus pares anuncien que s'han de traslladar i canviar de casa, la Chihiro acull la notícia amb molta hostilitat. Durant el viatge, ella s'aferra a la memòria dels seus amics com l'última manifestació tangible de la seva vida passada. Quan arriben a un cul-de-sac, la família s'enfronta amb un immens edifici vermell que hi ha al mig i que, com una boca enorme, obre pas a un túnel sense fi. A l'altre costat del passatge hi ha una ciutat fantasma, un món ple de déus antics i governat per una bruixa. Afortunadament, per comprendre el misteri d'aquest estrany univers, la Chihiro troba un aliat. 
Anar al contingut