#DivendresTV3

L'economista Xavier Sala i Martín a "Divendres"

Aquest dijous, classe d'economia amb el professor Sala i Martin, nous models de negocis d'èxit amb Pau Garcia-Milà i l'actualitat de la setmana a "La setmana del Bassas", amb el periodista Antoni Bassas.

Aquest dijous, obrim programa amb classe magistral d'economia. El nostre economista de capçalera, Xavier Sala i Martín, torna a aclarir-nos conceptes del panorama d'economia global que ens afecten de manera directa a les nostres butxaques.

També repassem l'actualitat de la setmana sota la mirada única del periodista Antoni Bassas, a "La setmana del Bassas". Comentarem la resolució de la reunió del Consell d'Estat sobre la possible impugnació del govern espanyol a la nova consulta del 9-N, dels 90 anys de Ràdio Barcelona, de la "grollera" resposta del premi príncep d'Astúries de les Arts, l'arquitecte Frank Ghery, als periodistes en roda de premsa i les declaracions de Luis Enrique després del clàssic.

A més a més farem un repàs per  la cartera de negocis d'èxit de Pau Garcia-Milà, amb noves propostes d'innovació a l'empresa catalana, en models d'èxit com un "Personal Shopper immobiliari", una eina en línia per a la conservació dels nostres records i uns canelons envasats al buit.

I durant les connexions amb l'exterior, abans d'acomiadar-nos de Sant Feliu Sasserra descobrim què no ens podem perdre quan visitem aquesta població. A més a més, el Dani Ramírez ens proposa rutes per conèixer el Lluçanès a través dels camins que feien els bandolers.

En directe, 16.40 a TV3
Anar al contingut