A les Gavarres

Perruqueres boletaires a "Caçadors de bolets"

El programa acompanya quatre perruqueres de Palamós a les Gavarres, al Baix Empordà, on ompliran els cistells de ceps, rossinyols i ous de reig.

Aquest dissabte, a les 15.45, "Caçadors de bolets" viatja al Baix Empordà i s'enfila pocs metres per sobre el mar, a les Gavarres.

Les "caçadores de bolets" són aquesta setmana un grup de perruqueres de Palamós que estan disposades a entrar al bosc, oblidar-se de la imatge i omplir els cistells amb ceps, rossinyols i ous de reig.

En aquest capítol també s'emet una nova entrega del "Manual il·lustrat del bon boletaire". Aquest cop, la historieta animada explica als boletaires què s'ha de fer amb el gos si el portem a la muntanya.

Amb "La Micopèdia de l'Enric", l'Enric Gràcia continua explicant de manera original la classificació popular dels bolets "a la catalana".

I, per acabar: "La previsió micològica", que assenyalarà sobre el mapa on hi haurà bolets i quines espècies s'hi podran trobar la setmana següent. Una informació molt valuosa per tots els boletaires.
Anar al contingut