Gastronomia

Plats de tardor al "Cuines"

El xef Gerard Solís, d'El Racó de Sant Climent de Llobregat, ens cuinarà plats tradicionals i molt de temporada: saltat de botifarra amb seques i ceps, arròs amb costella de porc i trompetes de la mort, cocotxes de muntanya amb cloïsses...

L'última setmana d'octubre, Gerard Solís, xef del restaurant El Racó de Sant Climent de Llobregat, visita el plató de "Cuines".

A Solís se'l  coneix, sobretot, per la cuina de les cireres, però té molts més registres com ens demostrarà aquests dies en que de cireres no n'és època.

Dilluns cuinarà un saltat de botifarra amb seques i ceps. Dimarts, el Gerard ens farà un platillo de Sant Climent, típic de la Festa Major de la localitat, que fa amb carn magra, salsitxes, prunes i cireres assecades. Dimecres cuinarà un arròs amb costella de porc i trompetes de la mort i dijous farà unes cocotxes de muntanya amb cloïsses, però atenció que el nom enganya, aquestes cocotxes son bolets.

Divendres és el torn del cuiner amateur. Aquesta vegada ens visita el Miquel Llull, un jove enginyer de Manacor, Mallorca, que cuinarà una granada d'albergínia tal i com l'hi feia la seva padrina.
Anar al contingut