Actualitat

Més de 150.000 persones gaudeixen de la primera jornada de la Festa dels Súpers

La primera jornada de la Festa dels Súpers s'ha tancat amb l'assistència de més de 150.000 persones. L'espectacle "Sóc així" s'ha pogut veure a partir de les 12 del migdia a l'escenari de l'estadi, amb l'assistència de prop de 50.000 persones.

Més de 150.000 persones han visitat avui dissabte la Festa dels Súpers, a l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc, que en aquesta edició ha ampliat el seu recinte i ha incrementat la capacitat d'espectadors a dins de l'estadi. Per segon any consecutiu, aquesta edició de la Festa ha estat organitzada amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, que promou els valors de l'Smart City.

Els súpers han pogut gaudir de més activitats que mai, més de 150, que han organitzat més de 60 entitats i empreses i que estan repartides per tot el recinte de l'Anella Olímpica del Parc de Montjuïc. Fer experiments científics, ballar diferents coreografies, jugar a nous videojocs, interac­tuar amb personatges de diferents sèries del canal Super3, practicar diferents esports, nedar en piscines de boles, muntar en una bicicleta, fer curses de cotxes de slot, veure cinema, realitzar activitats en llengües es­trangeres, pintar amb xocolata, reviure el jocs del 1714, superar circuits d'aventura, saltar en inflables, cuinar, apropar-se a les noves tecnologies de forma segura, participar en tallers de teatre o fer tallers de manualitats, dibuix i art. Activitats pensades per a nens i nenes de totes les edats i gairebé totes adaptades per a súpers amb mobilitat reduïda.

Per primera vegada els nens que ho han volgut s'han pogut fer o renovar el carnet de súper i emportar-se'l a l'instant. Tant dissabte com diumenge, una edició especial del carnet Super3 està disponible als 3 punts del Club que hi ha repartits per la Festa. D'aquesta edició especial del carnet, que tindrà la mateixa validesa que el carnet habitual, avui se n'han fet més de 9.000.

Sens dubte, un dels moments més esperats del dia ha estat l'espectacle central de la Festa, que s'ha pogut veure a les 12 del migdia i que han presenciat unes 50.000 persones des de la pista de l'estadi. Una gran final musical, en què han competit la família del Super3 contra la família Pla sota la mirada atenta d'un gran nombre de nens i nenes que no se n'han volgut perdre ni un detall. Aquest any, s'havia demanat als súpers que es preparessin prèviament a casa per anar a la Festa. Si volien, podien vestir-se del color de la seva cançó preferida entre les 5 de la família. Això vol dir posar-se una samarreta, pintar-se la cara i fer-se les ulleres (disponibles a super3.cat) del color escollit: verd fosc ("Kuku Mamba"), taronja ("Inventem"), verd clar ("Somio"), blau ("Connectem) i lila ("Sóc així). Així ha estat i l'estadi s'ha omplert de color.

A més, durant aquest estiu, el canal Super3 va convidar els súpers a enviar un vídeo cantant i ballant alguna de les cinc cançons de la família del Super3 triades per a l'ocasió. Els súpers guanyadors d'aquest concurs han actuat amb la família del Super3 a l'espectacle final de la Festa davant del públic assistent.

La web super3.cat ofereix des de fa dies tota la informació pràctica necessària per arribar a la Festa i per descobrir totes les activitats i espectacles que s'hi han organitzat: mapes d'accés, de transport públic, plà­nols d'activitats i serveis, programa d'actuacions, informació detallada per als súpers amb necessitats espe­cials, zones de nadons, itineraris per a cotxets....

A més, avui i demà, a super3.cat es pot seguir en tot moment i en directe tot el que passa a la Festa. I a la "Superxarxa", un sistema en temps real que permet compartir comentaris i opinions, els sú­pers poden interactuar en directe amb els membres de la família del Super3 i amb altres súpers en temps real.

La web super3.cat ha rebut més de 1.200 missatges a la "Superxarxa"Entre ahir i avui la web ha estat visitada per 64.800 navegadors únics i amb 530.000 planes vistes.

Per accedir a la Festa es recomana l'ús del transport públic, i per a aquells que ho fa­cin en cotxe, també s'ha habilitat el pàrquing de la Fira Barcelona Gran Via de la Zona Franca i un servei de llançadora. Avui 35.000 persones han fet servir els autobusos de TMB per accedir a la festa.

I demà, tindrà lloc la segona jornada. Continuaran les activitats, de què podran gaudir els súpers, però, un cop més, el punt fort serà l'espectacle central, en què competiran la família del Super3 contra la família Pla. Aquest espectacle el transmetran, en directe i a partir de les 12.00, TV3 i el canal Super3.
Anar al contingut