Entrevista

Oriol Amat, a "Els Matins"

Lídia Heredia entrevista, aquest dilluns, el catedràtic d'Economia Financera de la Universitat Pompeu Fabra. Comentarà amb ell els resultats de l'examen a la banca europea, el conegut "test d'estrès".

Lídia Heredia entrevista a "Els Matins" Oriol Amat, catedràtic d'Economia Financera de la Universitat Pompeu Fabra. Aquest dilluns se sabran els resultats de l'examen a la banca europea, el conegut "test d'estrès". L'última revisió de la salut de la banca es va fer fa tres anys i, en el cas de les entitats espanyoles, des de llavors hi ha hagut una reconversió completa.

La tertúlia estarà integrada per Joaquim Nadal, Joan Ridao, Francesc-Marc Álvaro, Vicent Sanchis i Esperança García.

Portarem a anàlisi la cirurgia estètica que busca el canvi de la fesomia. Com a convidats a plató per parlar-ne tindrem Josep Maria Serra Renom, cirurgià plàstic, i Gemma Cànovas, psicòloga clínica.

En el Dia Mundial del Documental, la Filmoteca de Catalunya vol reforçar una iniciativa per rescatar documentals de propietat privada. Ens ho explicaran l'Esteve Riambau, director de la Filmoteca, i Rosa Cardona, conservadora.

L'actor Jordi Martínez cuinarà al plató del programa amb el cuiner Sergi de Meià i després serà entrevistat sobre "Els homes són de Mart i les dones de Venus", que es representa a la sala Latino del Teatre Principal.

L'última entrevista serà amb Sergio Caballero, codirector del Sónar, que aquest any busca bessons idèntics per al seu cartell.
Anar al contingut