#DivendresTV3

Actualitat, tertúlia "Oh Happy Day" i un viatge a Sant Feliu Saserra, a "Divendres"

Estrenem setmana a Sant Feliu Saserra! I a plató, taula d'actualitat amb Josep Lluís Vilaseca, exdirectiu del F. C. Barcelona, i tertúlia "Oh Happy Day" amb la participació de Mone.

Aquest dilluns estrenem setmana a Sant Feliu Saserra, a la comarca del Bages. Al costat de l'escriptor Màrius Serra, Espartac Peran guiarà els nostres espectadors per un magnífic recorregut a través de diferents aspectes i personalitats que defineixen el municipi. Tastarem la meravellosa truita de San Feliu i ens aproparem al passat tèxtil d'aquesta població i a la passió pels acordions de Joan Font, un acordionista veí de Sant Feliu Saserra.

A més a més veurem en què consisteix el "Raid Hípic", una marató en què participen uns 100 cavalls pels voltants de Sant Feliu Sasserra i el Lluçanès. Una modalitat que s'està posant molt de moda gràcies a l'interès dels xeics d'Emirates. Tindrem cavalls en directe i explicarem com es cuiden i com s'entrenen.

A plató ens centrarem en els fets més destacats de l'actualitat del dia i del cap de setmana, dins de la nostra tertúlia d'actualitat amb Xavi Coral i els tertulians del dilluns: Sebastià Serrano, Núria Ferré, Carles Capdevila, Pere Escobar i Tian Riba. I comptarem amb la participació especial a taula de Josep Lluís Vilaseca, advocat vinculat al món de l'esport com a directiu del F. C. Barcelona, que presenta el llibre de memòries "Que consti en acta".

I tornarem a estar molt atents al debat que actualment s'està generant a les xarxes al voltant del concurs musical "Oh Happy Day". Tornem a engegar una nova tertúlia amb Elena Gadel, Pep Blay, Ana Boadas, Pere Mas i la participació de Mone, membre del jurat d'aquest any.

Us hi esperem! 16.40 TV3
Anar al contingut