Cultura

Els plans setmanals de Nao Albet, a "L'agenda del 33 recomana"

"L'agenda del 33 recomana" convida l'actor Nao Albet a explicar-nos com serà la seva setmana.

Aquest dissabte, "L'agenda del 33 recomana" convida l'actor Nao Albet a explicar-nos com serà la seva setmana.
 
L'agenda també ens convoca davant de la tele per seguir els pròxims dies la programació cultural del 33. Val la pena no perdre's la cita amb "Ànima": ha aconseguit reunir 25 petites companyies teatrals que estan fent grans coses. També s'ha fixat en els petits musicals que s'estan consolidant a la cartellera de Barcelona. El programa "Blanc sobre Blanc" es dedica als artistes Jaume Plensa i Agustí Puig i a "Caràcter" hi haurà trobada amb el darrer director de cinema de moda: Carlos Vermut. La cartellera cinematogràfica de la setmana arriba de la mà de "Cinema 3" i en Jaume Figueras. I la cita de la setmana amb el cinema català serà al "Sala 33", que presenta "Pactar amb el gat", de Joan Marimon.   
 
Aquesta setmana els espectadors podran guanyar abonaments per al cicle Músiques Sensibles, al Foyer del Liceu. A l'edició d'enguany hi actuaran artistes com Sharon Van Etten, Rozalén o Joana Serrat, entre d'altres.   
 
Aquests dies es pot tornar a veure al Teatre Victòria de Barcelona tot un clàssic entre els musicals fets aquí: "Mar i cel". Aquest retorn serveix a la secció de la Curiositat Il·lustrada per endinsar-se en el món dels pirates i recordar la figura d'un dels que ha fet història: Francis Drake. La signa l'il·lustrador membre de l'APIC Albert Escoda.
 
I, és clar, com cada setmana l'Agenda també oferirà un recull de les propostes d'escena, musicals i expositives de què podem gaudir aquests dies.

El programa s'emet dissabte, 25 d'octubre, a les 13.20 a TV3 i a les 21.30 al 33.

Web: 33 recomana
Twitter: @33Recomana
Anar al contingut