A "Divendres"

Estrena en exclusiva de sis cançons de Serrat

​Joan Manuel Serrat celebra els seus 50 anys de carrera artística amb un quàdruple CD titulat "Antología desordenada" que recull una selecció personal dels seus millors temes. El disc sortirà a la venda el 4 de novembre, i a partir del 28 d'octubre, el programa "Divendres" de Tv3 i l'espai "La tribu" de Catalunya Ràdio, a través de webs especials estrenen en exclusiva sis cançons en català de l'àlbum.

​La majoria de temes d'"Antología desordenada" s'han tornat a enregistrar per a l'ocasió i molts d'ells són duets de Joan Manuel Serrat amb grans artistes.
Els temes que a estrenarem a "Divendres" són:

"El meu carrer", amb Miguel Poveda
"Plany al mar", amb Sílvia Pérez Cruz
"Me'n vaig a peu", amb Estopa
"Temps era temps" amb Quico Pi de la Serra
"Ja tens l'amor", amb Ana Belén
"Per què la gent s'avorreix tant", amb Andreu Buenafuente

 
El 18 de febrer del 2015 es compliran els 50 anys de la primera aparició artística en públic de Joan Manuel Serrat. Va ser a l'estudi Toreski de Ràdio Barcelona, durant el programa matinal "Radioscope", presentat per Salvador Escamilla. El periodista va esdevenir amb aquest  mític programa un dels principals impulsors de la Nova Cançó.
 
Per celebrar aquest aniversari, Serrat ha preparat una antologia molt personal de cinquanta cançons seleccionades per ell mateix. Onze cançons es presenten amb els seus enregistraments originals, la resta han estat gravades de nou, i d'aquestes, trenta-una són duets irrepetibles
Anar al contingut