L'esport més divertit

"Zona zàping" repassa el clàssic

El programa analitza el Madrid-Barça, i com va ser seguit a les diferents televisions, amb el seu irònic punt de vista habitual. A més, obre un concurs a músics professionals i amateurs per posar música als vídeos del programa.

El "Zona zàping" d'aquesta setmana repassarà les millors imatges esportives dels últims dies, començant pel clàssic contra el Reial Madrid. Tot, com sempre, des del particular i irònic punt de vista del programa...

També podrem veure un nou capítol del "Pepsicòleg", amb els consells d'autoajuda del nostre Pep Guardiola particular.

Amb motiu de la celebració del desè aniversari del programa, el "Zona zàping" proposa als espectadors un nou repte: la possibilitat de posar música als vídeos del "Zona zàping". Músiques amb temàtica esportiva i amb referències clares a les imatges que habitualment apareixen al programa. Un concurs obert a músics professionals o amateurs, però amb una condició bàsica: tant la música com la lletra han de ser totalment originals. Les bases completes d'aquest concurs, així com l'explicació de les temàtiques a tractar, es poden trobar a www.esport3.cat/zonazaping.
Anar al contingut