Curtmetratges documentals

"La mala llet" i "El domador de peixos", al 57è Leipzig Festival

El 57è Festival Internacional de Leipzig de Documentals i Cinema d'Animació ha programat dos curtmetratges documentals de producció catalana: "La mala llet", de Mireia Fontanals, a competició dins de la secció "Curts Documentals Internacional", i "El domador de peixos", fora de competició dins de la secció "Programa Internacional".

"La mala llet" i "El domador de peixos" són els dos curtmetratges documentals que representaran la producció catalana en el 57è Festival Internacional de Leipzig de Documentals i Cinema d'Animació, que té lloc a la ciutat saxona entre el 27 d'octubre i el 2 de novembre.
 
D'una banda, el documental "La mala llet" (24'), de Mireia Fontanals, competeix dins de la secció "Curts Documentals Internacional", i se'n faran dues projeccions: dijous 30 d'octubre (22.15) i dissabte 1 de novembre (10.00), totes dues al CineStar 6).

Aquest film és un viatge interior a la història d'Anita i Amadeu, una parella de parcers que després de cinquanta anys de matrimoni i moltes expectatives frustrades viuen un contratemps que fa que tots els despits acumulats al llarg de les seves vides quedin aparcats per donar pas a l'amor que un dia els va unir.
 
Tràiler de "La mala llet"
 
D'altra banda, "El domador de peixos" (23'), dirigit per Roger Gómez i Dani Resines, formarà part de la secció "Programa Internacional", fora de competició, i també tindrà dues projeccions: divendres 29 d'octubre (10.15, CineStar 4) i dissabte 1 de novembre (20.15, CineStar 6).

El film és una història única sobre un amant del mar. A la bassa del pati de casa d'en Franciscu encara hi ha peixos de colors nedant, encara que n'hi ha un que sempre es queda al fons. No surt com ho feia abans. Els que diuen que els peixos no tenen memòria és perquè no coneixen la carpa Juanita, que durant molts anys va ser un autèntic reclam turístic per als visitants del Museu de Curiositats Marineres de Vilanova i la Geltrú. Juanita va ser l'únic peix en el món que menjava amb cullera i bevia amb porró.
 
Tràiler d'"El domador de peixos"
Anar al contingut