Cultura

"Sister Act" i el nou teatre català, a "Ànima"

"Ànima" assisteix a l'estrena de "Sister Act" i ens parla de la trobada de 25 companyies joves de teatre impulsada pel programa.

El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, entrevista dilluns, 27 d'octubre (23.00, 33), la primera entrega d'un reportatge sobre la trobada impulsada pel programa de 25 companyies joves de teatre que estan movent els fils del nou teatre català. Són companyies com Les Antonietes, Sixto Paz, Els Pirates, Prisamata, Companyia Solitària o La Mandona, que, en alguns casos, han repensat la seva relació amb el públic i han presentat la seva feina al marge de les estructures convencionals del teatre públic i privat. El reportatge du la firma de Júlia Bertran.

Aquesta setmana també hem estat a l'estrena al Teatre Tívoli del musical "Sister Act" amb la presència de Whoopi Goldberg, l'actriu que va fer cèlebre el personatge al cine el 1992 i que ara és coproductora de l'espectacle teatral. La versió castellana de "Sister Act" s'ha estrenat a Barcelona amb un repartiment encapçalat per Mireia Mambo Bokele, Àngels Gonyalons, Fermí Reixach i Sílvia Abril.

Coincidint amb aquesta estrena, el reporter Jofre Font fa un repàs l'"off Broadway" barceloní amb un munt de propostes musicals escèniques de petit format, com ara el cabaret basat en "Flor de nit" o "L'esbudellador de Whitchapel".

El programa també celebra els 80 anys de Leonard Cohen i parla del nou disc del cantant amb el seu biògraf espanyol Alberto Manzano i amb un dels músics que ha treballat amb Cohen, el guitarrista Javier Mas.

El tancament del programa està dedicat a una nova edició del Primavera Club, la "marca" de tardor del festival Primavera Sound.
Anar al contingut