Entrevista

El conseller Mas-Colell, a "Els Matins"

Lídia Heredia entrevista, aquest dimecres, el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell.

Lídia Heredia entrevista a "Els Matins", Andreu Mas-Colell, conseller d'Economia.

La segona entrevista del dia és amb Antoni Andreu, director de l'Institut de Salut Carles III i membre del comitè assessor del govern espanyol sobre l'Ebola.

La tertúlia compta amb Toni Aira, Antoni Puigverd, Álex Sàlmon, Carme Colomina i Lluís Bassets, que porta el seu últim llibre: "La gran vergonya. Ascens i caiguda del mite de Jordi Pujol".

El reporter Roger Rovira planteja el tema de la violència psicològica que acompanya moltes vegades la violència masclista. Seran al plató Montse Fernández, víctima, i Alba Alfageme, coordinadora de la Unitat dels Mossos d'Esquadra de Suport a les Víctimes.

Entrevista amb Ricard Garcia Vilanova, reporter de guerra i autor del llibre "Lybia close up", una mirada a les entranyes de la guerra.

La secció de teatre tracta de "Caída libre", un espectacle de dansa contemporània que s'estrena divendres al Mercat de les Flors. Entrevista a Mayra Gómez Kemp, presentadora del concurs "Un, dos, tres" i que explica alguns dels seus secrets al llibre "Hasta aquí puedo leer".
Anar al contingut