Motor

Àmplia cobertura del Ral·li Catalunya al canal Esport3

La penúltima prova del Campionat del Món de Ral·lis es disputa del 23 al 26 d'octubre i es podrà seguir pel canal Esport3.

El Ral·li Catalunya celebra aquest any el 50è aniversari i Televisió de Catalunya en farà una àmplia cobertura informativa. Un dels grans atractius de la prova és el tram que es disputa dijous a la tarda als peus de la muntanya de Montjuïc, a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona. Esport3 l'oferirà en directe des de les 17.45 fins a les 19.30, amb la transmissió de Francesc Latorre i Francesc Rosés.

Des de dijous i fins diumenge, tots els telenotícies, així com el canal 3/24, faran connexions en directe amb el Parc d'Assistència de Port Aventura, des d'on s'informarà del que passa als trams que es disputaran a les carreteres tarragonines.

Sébastien Ogier, Jari-Matti Latvala, Dani Sordo o el català Xevi Pons seran només alguns dels protagonistes de la prova.

Diumenge es podrà seguir pel canal Esport3 i, també per la web, l'últim tram, que pot resultar decisiu, tant per a la prova catalana com per al campionat del món.

El mateix diumenge, de 14.00 a 15.30, s'emetrà un "Motor a fons" especial, dedicat al Ral·li i també a tot el que hagi passat en el Gran Premi de Motociclisme de Malàisia, on els catalans Tito Rabat i Àlex Márquez poden proclamar-se campions del món de Moto2 i Moto3.  
Anar al contingut