Humor

Ángel Acebes torna a "Polònia"

L'exministre, imputat recentment, visita els seus companys del PP. A més, tots els partits sobiranistes creuen que en David Fernàndez s'està convertint en un dels líders del procés i volen seguir-lo allà on els porti.

Aquest dijous, a "Polònia", torna Ángel Acebes (Bruno Oro). L'exministre, imputat recentment, fa una visita als seus companys de partit, que encara intenten tancar la crisi de l'Ebola. Mariano Rajoy (Queco Novell) no sap a qui donar les culpes de tot el que ha passat.  

El president Artur Mas (Bruno Oro) té enveja d'Oriol Junqueras (Ivan Labanda). Si el líder republicà va plorar a la ràdio, no veu per què ell no ho pot fer a la televisió. Li sortirà tan bé com a l'Oriol? Mentrestant, Joan Herrera (Xavi Serrano) no acaba de tenir clar què ha de fer el 9-N. Els seus dubtes el porten fins al punt de començar-li a generar problemes seriosos de debò.

A més, tots els partits sobiranistes volen que la CUP els faci un gest a ells. Tots creuen que en David Fernàndez (Cesc Casanovas) s'està convertint en un dels líders del procés i volen seguir-lo allà on els porti. Ho acceptarà?
Anar al contingut