Actualitat política

El "cas Pujol", l'Estat i la unitat de cara al 9-N, a ".CAT"

El programa ".CAT" abordarà aquesta nit l'última hora de l'actualitat, marcada per la detenció d'Oleguer Pujol, en una setmana clau per a la recomposició de la unitat dels partits pro consulta de cara al 9-N.

La desconfiança ha trencat la unitat política del front sobiranista. Els partits han decebut el crit unànime en favor de la unitat de la concentració a la plaça de Catalunya? El fet és que la porcellana fina s'ha esquerdat, i ara els líders polítics fan mans i mànigues per reconstruir-la, amb un objectiu immediat: garantir l'èxit de participació en la consulta del 9 de novembre.

El país ha d'anar al davant dels partits, com va dir Carme Forcadell en la concentració de diumenge? Ariadna Oltra ho portarà a debat en el ".CAT" d'aquest dijous, 23 d'octubre, amb el diputat de la CUP Quim Arrufat, Montserrat Tura, Vicenç Villatoro, Josep-Lluís Carod-Rovira, Vicent Sanchis, Francesc-Marc Alvaro i Roger Palà.

Durant l'emissió del ".CAT" connectarem amb el periodista Ernesto Ekáizer, des de Madrid per conèixer l'última hora de les investigacions policials i judicials en relació a la família Pujol i recollir la seva valoració sobre les actuacions de les institucions de l'Estat en relació amb aquest tema i el procés sobiranista.

A les 22.40, a TV3
 
Anar al contingut