Futbol

El Barça-Ajax de la Champions, en directe a TV3

El Barça buscarà la victòria després d'haver perdut contra el París Saint-Germain a la jornada anterior.

Demà dimarts, 21 d'octubre, TV3 emet en directe el partit entre el Barça i l'Ajax de la tercera jornada de la fase de grups de la Lliga de Campions, a partir de les 20.40. Al canal Esport3 es podrà seguir el "Zona Champions" des de les 19.00.

Demà a partir de les 19.00 el canal Esport3 començarà el "Zona Champions" des del Camp Nou, amb Xavi Valls acompanyat de Bernat Soler i Gerard López. Jordi Grau serà a la gespa i Josep Maria Puig, a la zona dels aficionats, acostaran als espectadors tot l'ambient previ.

Xavier Torres i Jordi Sunyer, des del plató explicaran com es presenten la resta de partits de la jornada, amb una atenció especial a l'altre enfrontament del grup F, el que jugaran a Nicòsia, l'Apoel i el PSG.

A partir de les 20.40, TV3 emetrà en directe el matx entre l'equip blaugrana i l'Ajax. El Barça buscarà la victòria després d'haver perdut contra el París Saint-Germain a la jornada anterior. L'Ajax, per la seva banda, suma dos empats.

El "Zona Champions" postpartit es podrà seguir a partir de les 22.45 de manera conjunta per TV3 i l'Esport3, amb l'anàlisi del partit del Camp Nou i els gols de la resta dels enfrontaments de la jornada.
Anar al contingut