Gastronomia

"Cuines" de tardor

El programa emet receptes amb ingredients de temporada: guatlles en escabetx amb puré de col, pollastre amb salsa de coco i llima, crema de llimona amb taronja i mandarina...

"Cuines" emet la segona setmana de la seva particular "tria de tardor", amb ingredients de temporada. Cuiners i restaurants de tot Catalunya ens mostren l'elaboració de noves receptes amb els productes de tardor com a protagonistes.

Dilluns, l'Albert Ortíz (que acaba de ser escollit com a cuiner de l'any per votació popular), xef del restaurant Axol, de Cabrils,  farà unes guatlles en escabetx amb puré de col.

Dimarts, Vicenç Fajardo, del restaurant La Plaça, a Madremanya, cuinarà un sard amb nyàmera, llima i espinacs, aprofitant així la temporada de cítrics.

Des de Xerta (Baix Ebre), ve el xef Fran López, del restaurant Torreó de l'Indià. El Fran també farà servir els cítrics, tan presents als camps de Xerta, per a cuinar una crema de llimona amb taronja i mandarina.

Dijous 20 de novembre, el David Andrés, del restaurant Àbac de Barcelona, no perd pistonada i també s'apunta als cítrics. Cuinarà unes bruixes amb patata, llimona i mandarines.

I per acabar la setmana el xef Ly Leap, del restaurant barceloní Indochine, prepararà un pollastre amb salsa de coco i llima.
Anar al contingut