#DivendresTV3

Actualitat, tertúlia 'Oh Happy Day' i 'Paraules en ruta' des d'Òdena, a "Divendres"

Comencem setmana a la localitat d'Òdena al costat d'Espartac Peran i Màrius Serra. I a plató: taula d'actualitat i tertúlia 'Oh Happy Day' amb Pep Blay i Elena Gadel.

Aquesta setmana ens traslladem a la localitat d'Òdena, dins de la comarca de l'Anoia. Amb Espartac Peran i l'escriptor Màrius Serra us donarem la benvinguda amb un munt de "Paraules en ruta". A més a més tindrem un increïble circuit d'Scalèxtric gràcies a Cric Crac, una botiga que organitza el campionat d'Espanya en aquesta modalitat de curses de cotxes en miniatura. També tastarem un dels millors caves del món, els de les caves Bohigas, considerat per The New York Times com un dels 20 millors caves del planeta.

 A plató, la tertúlia d'actualitat obrirà la tarda amb les noticies més destacades del dia i del cap de setmana damunt la taula. Una taula coordinada per Xavi Coral i amb la participació de Sebastià Serrano, Núria Ferré, Pere Escobar, Tian Riba i Pere Mas.
 
I engegarem també una nova edició de la tertúlia "Oh Happy Day", amb la participació del periodista musical Pep Blay i Elena Gadel,  cantant i exmembre del jurat de l'anterior edició de l'Oh Happy Day. Comentarem les nominacions i els expulsats, i descobrirem el significat de moltes de les cançons escollides per les corals durant la darrera gala del programa. 

En directe, 16.40 a TV3
Anar al contingut