L'endemà de la concentració

Carme Forcadell i Muriel Casals, a "Els matins"

L'endemà de l'acte central de la campanya "Ara és l'hora", Lídia Heredia entrevista Carme Forcadell i Muriel Casals. També abordarem la lluita contra la pobresa i les dificultats de les entitats que s'hi dediquen.

Lídia Heredia entrevista aquest divendres a "Els matins" Carme Forcadell i Muriel Casals, l'endemà de la mobilització convocada per diumenge.

També abordarem la lluita contra la pobresa i les dificultats econòmiques de les entitats que s'hi dediquen amb Àngels Guiteras, presidenta de la Taula del Tercer Sector, i Teresa Crespo, presidenta del Consell Assessor de Polítiques Socials i Familiars de la Generalitat.

El programa rebrà esportistes que participaran als Special Olympics que es faran a Calella i Barcelona i també el campió del món de raids Marc Coma, que s'incorpora a la tertúlia esportiva. A l'espai de cuina es visita la llotja de pescadors d'Arenys de Mar i Sergi de Meià, acompanyat de l'actor Paul Berrondo, ens cuinarà un plat de calamars.

A la recta final del programa ens visitaran Aina Clotet, Asha Miró i Anna Soler Pont per presentar-nos el tràiler de la pel·lícula "Rastres de sàndal".
Anar al contingut