Literatura

L'últim llibre de Pilar Rahola, a "Via llibre"

Pilar Rahola presenta "Mariona", una novel·la en què l'autora ens acosta al segle XIX, a través de la vida d'una dona obrera del barri de Gràcia.

Comencem el "Via llibre" d'aquesta setmana entrevistant Pilar Rahola en la seva faceta d'escriptora. Rahola ens presentarà "Mariona", una novel·la en què l'autora, a través de la vida d'una dona obrera del barri de Gràcia, ens acosta al segle XIX. Un segle de lluita i revolta que l'autora veu imprescindible per entendre la Catalunya actual.
 
Continuarem en el segle XIX amb "Els últims dies del general Prim", la darrera novel·la de Francesc Puigpelat. L'escriptor Jordi Carrión ens presentarà "Los huérfanos", una obra que ens situa en un món postapocalíptic.
 
Aquesta setmana és el filòsof Bernat Dedéu qui passa pel Lletratat del "Via Llibre" i ens farà un tastet dels seus gustos literaris.
 
La poesia posarà el punt final al programa amb els magnífics versos de "Fulles d'herba", obra del poeta nord-americà Walt Whitman, recitats pel seu traductor al català Jaume C. Pons Alorda.
 
"Via Llibre", el programa de llibres del 33, s'emet els dimecres a les 23.00.


Informació del programa:

www.tv3.cat/viallibre
www.twitter.com/viallibre
www.facebook.com/viallibre
Anar al contingut