Viu l'emoció!

Segona nit d'eliminació a "Oh happy day"

Vakombà, Music Vox o The New Zombis: un dels cors haurà d'abandonar el concurs a la gala d'aquest dissabte, on rebrem la visita dels Teràpia de Shock.

Aquest dissabte a "Oh happy day" el jurat del programa, format per Mone, Bàrbara Mestanza, Guille Milkyway i Pedro Pardo, haurà de triar quin dels tres cors nominats -Vakombà, Music Vox i The New Zombis- abandona definitivament el concurs.

El jurat també haurà de triar entre les 8 cançons que sonaran quina és la millor de la nit. El cor que guanyi el premi actuarà al Gran Teatre Xinès de Port Aventura, davant 1.200 persones. Al programa també rebrem la visita dels Teràpia de Shock, el grup que es va fer famós gràcies al tema "Sense tu", inclòs a la banda sonora de la sèrie de TV3 "Polseres vermelles". Un dels cors interpretarà "Sense tu" i veurem què els sembla, a la banda de la Garrotxa...

Al llarg de la nit seguirem coneixent els protagonistes d'"Oh Happy Day", com en Lluís i l'Anna Pérez, dos germans que comparteixen la seva passió per la musica dins del cor In Crescendo, o l'Agustí i en Fred, la parella lingüística de Tastet de Gospel, que es donen lliçons recíproques de català i anglès. També veurem com la popularitat de les Cantabile augmenta després d'haver guanyat dues vegades la Millor Cançó de la Nit i els fans ja els demanen que cantin... "Botifarra amb seques".

Al llarg del programa tots aquells que s'hagin descarregat l'aplicació mòbil d'"Oh Happy Day" podran gaudir de continguts extra i aplaudir al seu cor favorit. Al final del programa sabrem quin ha estat el cor més aplaudit pels espectadors a través de l'app del programa (disponible per IOS i Android).
Anar al contingut