Noves tecnologies

Efectes especials i dispositius indestructibles, a "Generació digital"

"Generació digital" parla amb Pablo Helman, un dels mestres dels efectes digitals. El programa també ens descobreix les millors aplicacions sobre ciència i experimenta amb alguns dispositius per veure si realment són indestructibles.

Aquest dimarts 21 d'octubre, a les 23.00, un nou programa de "Generació digital".

El cinema sempre ens ha fet somniar amb mons impossibles i històries fantàstiques però amb l'evolució de la tecnologia aquests escenaris s'han tornat molt més sofisticats. Un dels grans mestres dels efectes digitals és l'argentí Pablo Helman autor, entre moltes d'altres, de l'última entrega de "Les tortugues ninja". Hem aprofitat la seva visita al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges per entrevistar-lo.

Als que quan us cau el mòbil o l'ordinador a terra se us encongeix el cor us agradarà saber que al mercat hi ha dispositius que asseguren ser indestructibles. Nosaltres els hem posat a prova sotmetent-los a explosions, foc, gel i pluja!

Després de tantes emocions fortes ens anirà molt bé tocar una mica de peus a terra amb les recomanacions de l'equip del "Quèquicom". Ens han buscat les millors aplicacions mòbils sobre ciència i ens han explicat com funcionen d'una manera molt entenedora, marca de la casa.

I atenció perquè aquest programa és ple de celebrities! D'una banda, l'actor del Polònia Cesc Casanovas passarà per la nostra secció del Perfil Digital i, com no podia ser d'una altra manera, us farà riure de valent. I de l'altra, el còmic Berto Romero i els Love Of Lesbian ens parlaran d'una nova xarxa social pensada perquè les estrelles puguin comunicar-se millor amb els seus fans.

Evidentment no ens oblidem d'ensenyar-vos els millors vídeos de la xarxa i tampoc no hi faltaran els favorits que cada setmana ens porta la Gina Tost. Dimarts, 21 d'octubre, a les 23.05 al 33, presentat per Lluís Marquina.
Anar al contingut