Economia

"Valor afegit" debat sobre els horaris laborals

Són els horaris laborals actuals els més adients per a un bon rendiment? Hem de fer un esforç per acostar-nos a Europa en els usos del temps?

Dimecres, a les 23.45, "Valor afegit" es pregunta si els horaris laborals actuals són els més adients per a un bon rendiment i com repercuteixen en l'activitat laboral i familiar. El programa també parlarà de les caigudes de les borses europees i el nerviosisme del mercat davant d'una possible recessió. Per acabar, la trobada entre empresaris llombards i catalans, organitzada per la companyia "Vueling", en ple vol aeri.

Millors horaris, més rendiment?
Jornades dilatades, una llarga aturada per dinar, sopars més enllà de les nou, poques hores de son... Tenim un problema, amb els horaris? Hem de fer un esforç per acostar-nos a Europa també en els usos del temps? Treballaríem més bé si tinguéssim més temps personal? Ara que estem a punt de canviar a l'horari d'hivern, veurem si fem un ús del temps prou endreçat.

Juan José Linares, director Gestió de Patrimonis Mobiliaris (GPM)
La setmana passada es van viure algunes de les pitjors caigudes de l'any de les borses europees. Els mercats estan nerviosos davant d'una possible nova recessió al continent? Són moviments més propis de final d'any? En parlarem amb Juan José Linares, director de Gestió de Patrimonis Mobiliaris (GPM).

Emprenedoria des de l'aire
Emprenedors catalans i llombards comparteixen experiències i fan contactes en una trobada que ha organitzat Vueling durant el trajecte del seu vol Milà-Barcelona.
Anar al contingut