Sèrie

"Polseres vermelles", nominada als Emmy Kids

La sèrie ha estat nominada als premis internacionals Emmy Kids per la International Academy of Television Arts & Sciences en la categoria Sèries.

Aquest dimecres s'han anunciat les nominacions als premis internacionals Emmy Kids per la International Academy of Television Arts & Sciences. Hi ha 23 nominats en sis categories. "Polseres vermelles", produïda per TV3 i Filmax, creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, està nominada als premis internacionals Emmy Kids en la categoria de sèries. Els guanyadors rebran els seus premis en la tercera edició dels Emmy Kids, el 20 de febrer del 2015 a Nova York.
 
"Polseres vermelles" competirà en la categoria de sèries al costat de les australianes "Dance Academy Series3" i "Nowhere boys" i la brasilera "Gaby Estrella". Les nominacions abasten països com l'Argentina, Austràlia, el Brasil, el Canadà, Xile, Colòmbia, França, Alemanya, el Japó, Suècia, Corea del Sud, Holanda, Nova Zelanda, Noruega, el Pakistan i el Regne Unit.
 
Bruce L. Paisner, president & CEO de la International Academy of Television Arts & Sciences, va destacar que "l'extensió geogràfica i la riquesa dels temes abordats en els programes nominats enguany donen testimoni de la vitalitat i la qualitat de la televisió infantil i juvenil per tot el món."
Anar al contingut