Cultura

El TNC, el Temporada Alta i la Fira Mediterrània, a "Ànima"

Dilluns a la nit, a "Ànima", vivim les nits d'estrena del TNC i del Mercat de les Flors. També repassem el programa del Temporada Alta i de la Fira Mediterrània de Manresa.

El programa "Ànima", que presenta i dirigeix Toni Puntí, emet el dilluns 6 d'octubre (22.45, 33) dues cròniques de les nits d'estrena de la temprada al TNC (que obre el teló amb l'espectacle "Per començar, sarsuela!") i al Mercat de les Flors (amb la coreografia conjunta dels ballarins Akram Khan i Israel Galván).
 
El programa també fa un repàs a la programació internacional del festival Temporada Alta de Girona i Salt. En el reportatge hi ha participat el director del festival, Salvador Sunyer, i els crítics teatrals Andreu Gomila (director de "Time Out Barcelona") i Santi Fondevila (crític del diari "Ara").
 
Un altre dels focus d'interès és la Fira Mediterrània de Manresa, una cita amb la cultura popular i les músiques del món. A punt de començar la dissetena edició, ens hem preguntat sobre l'estat actual de la cultura d'arrel i els seus lligams amb les formes d'expressió més contemporànies.
 
El tancament del programa el protagonitza el cantant Morrissey, dies abans de la primera actuació en solitari a Barcelona de qui va ser el vocalista de The Smiths.
 
 
 
Anar al contingut