Literatura

Ken Follet, a "Els matins"

Lídia Heredia entrevista l'escriptor, que torna a ser "best-seller" mundial amb la seva nova novel·la "El llindar de l'eternitat". També parlarem d'un clàssic amb els adolescents: el desordre a casa.

Lídia Heredia entrevista a "Els matins" l'escriptor Ken Follet, que ens parlarà del seu nou llibre "El llindar de l'eternitat".

Heredia conversarà també amb el president de SEAT, Jürgen Stackmann. SEAT participa en el saló de l'automòbil de París presentant una nova versió del model León i també commemorant el 30 aniversari de l'Ibiza, el cotxe fabricat a Martorell.

La tertúlia compta amb Toni Aira, Antoni Puigverd, Josep Maria Ureta, Anna Sallés i Jordi de Juan. S'hi incorporarà Joaquín Leguina, expresident de la Comunitat de Madrid i autor del llibre "Los 10 mitos del nacionalismo catalán".

El desordre per part dels adolescents, a casa, és una constant de l'àmbit familiar. En parlaran en el programa Irene Orce, coordinadora del Màster de Desenvolupament Personal i Lideratge de la UB i autora del llibre "Esta casa no es un hotel!" i Pere Salvador, director de l'IES Alba del Vallès de Sant Fost.

La meteoròloga Gemma Puig parlarà de les pluges acumulades de setembre. I Toni Massanés, de la Fundació Alicia, anticiparà la festa del bolet que es farà aquest cap de setmana a Berga.

El programa acaba amb l'entrevista a Xavier Albertí, director del TNC, i a l'actor Jordi Banacolocha, i la visita d'Albert Om, director d'"El convidat".
 
Anar al contingut