La Fórmula

Gran Premi del Japó, a TV3 i Esport3

TV3 i Esport3 faran un ampli seguiment del Gran Premi del Japó de Fórmula 1. La cursa es disputa diumenge al circuit de Suzuka.

Aquest cap de setmana, la Fórmula 1 arriba al circuit de Suzuka, al Japó. Des de la seva primera inclusió al calendari de la Fórmula 1, el Gran Premi del Japó s'ha convertit en sinònim d'emoció. El fet d'estar situat al final del calendari feia que s'hi decidissin molts campionats. Dels primers 19 grans premis disputats, en 12 s'hi va decidir el títol mundial (1976, 1987-1991, 1996, 1998-2000, 2003 i 2011; el de 1976 va ser a Fuji, i els altres 11, al circuit de Suzuka). Actualment és el Gran Premi d'Abu Dhabi el que tanca la temporada.

Quatre de les cinc últimes curses que s'han disputat al circuit Suzuka les ha guanyades Sebastian Vettel. Quan queden cinc curses pel final del campionat, Hamilton surt com a líder i continua la lluita amb el seu company d'equip Nico Rosberg, per aconseguir el títol mundial.

Santi Faro, Francesc Latorre, Laia Ferrer i Francesc Rosés s'encarregaran de tota la informació dels entrenaments i de la cursa del campionat de la Fórmula 1 que es correrà aquest cap de setmana al Japó.

L'equip del programa es completarà amb l'anàlisi tècnica d'Albert Fàbrega, amb un llarg currículum en el món de la competició automobilística. La realització serà de Marc Serra, i la producció, de Lluís Palahí.

 
Els horaris de les emissions del GP del Japo són els següents:

Divendres 3 d'octubre
Canal Esport3 a les 2.55, primera sessió entrenaments lliures.
Canal Esport3 a les 6.50, segona sessió entrenaments lliures.

Dissabte 4 d'octubre
TV3 a les 3.50, tercera sessió entrenaments lliures.
TV3 a les 6.30, sessió de qualificació.

Diumenge 5 d'octubre
TV3 de 7.00 a 8.00, "La fórmula" amb tota la informació i entrevistes prèvies a la cursa.
TV3 a les 8.00, la quinzena cursa del Mundial en directe.
TV3 a les 12.15, repetició de la cursa del Mundial.

Des d'aquesta temporada s'ha ampliat la cobertura als dispositius mòbils perquè els espectadors de TV3 no es perdin les curses de Fórmula 1 siguin on siguin. Amb l'aplicació ESPORT3, es poden veure en rigorós directe les transmissions des de qualsevol telèfon intel·ligent i tauleta.

A més, els espectadors poden opinar a través de Twitter amb l'etiqueta #F1TV3. També hi ha un compte a Instagram amb l'usuari @F1TV3. I té llista de reproducció a YouTube amb el nom F1TV3.

La Fórmula 1 continua sent referència de l'oferta esportiva de TV3 i Esport3.
Anar al contingut