Castellers

Grans trobades, a "Quarts de nou"

Aquesta és una setmana de grans trobades a "Quarts de nou". El programa ja escalfa motors de cara a la XV edició del Concurs de Castells de Tarragona.

Al costat de la Carol Martín, cap de colla dels Castellers de Badalona, reviurem el tradicional Concurs7 de Torredembarra, considerat des d'aquest any com la tercera jornada del Concurs de Castells. Els "micacos" van fer una actuació molt meritòria que els va valdre entrar al podi d'un certamen que va aplegar onze colles i que va tenir un desenllaç passat per aigua.
 
A poques hores que els castells es comencin a enlairar a la Tarraco Arena plaça, "Quarts de nou" serà testimoni d'excepció d'una reunió irrepetible: quatre castellers emblemàtics, de quatre de les colles aspirants a guanyar el Concurs de Castells, parlaran sobre com es planteja la competició, les seves ambicions i els seus reptes.
 
Això el dia en què en Biel Duran formarà part d'una altra trobada històrica, la que va aplegar trenta àligues d'arreu de Catalunya a la plaça del Mercadal de Reus.
 
"Quarts de nou", presentat per Elisabet Carnicé i Biel Duran, s'emetrà al 33 divendres, a les 22.05.
Anar al contingut